a 9-a Conferință Națională de Pneumologie Pediatrică
Eveniment virtual
Joi, 1 octombrie – Sâmbătă 3 octombrie, 2020

Informații generale

Limba oficială

Limba oficială este limba română.

Credite EMC

Conferinta a fost acreditata de catre  Colegiului Medicilor din România, cu 18 credite EMC.

Certificatele cu credite EMC se selibereaza online, dupa data de 20 octombrie dar nu mai tarziu de 30 decembrie 2020. Certificatul se descarca accesand contul dvs de utilizator.

În conformitate cu Decizia 12/2018 a Colegiului Medicilor din România, creditele EMC se acordă medicilor care au participat la eveniment, au completat fișa de evaluare a evenimentului și au toate datele completate. Datele personale necesare în procesul de creditare sunt numele, prenumele, specialitatea, gradul și codul unic de identificare al medicului (CUIM). Codul unic de identificare al medicului - a nu se confunda cu CNP sau cod de parafă. Acest cod se regăsește pe Certificatul de Membru CMR.

Întrebări / discuţii în timpul sesiunilor

In cadrul fiecarei sesiuni moderatorii vor selecta si raspunde intrebarilor dvs adresate pe chat-ul evenimentului.

Prezentările orale

Vă rugăm să respectați cu strictete timpul acordat prezentării. Programul de tramsmisie live este setat asfel incat sa inceapa fiecare prezentare la timpul programat, deconectand automat prezentarea la finele timpului alocat.
Timpul de expunere pentru fiecare prezentare se regaseste in programul detaliat.

Sesiune ePostere

E-Posterele pot fi vizionate pe tot parcursul desfasurari conferintei in sectiunea special amenajata pe site-ul evenimentului.

RESPONSABILITATE ȘI ASIGURARE

Organizatorii conferinței îşi declină responsabilitatea pentru daune / pierderi / accidente de orice fel / imbolnaviri, etc care pot surveni în timpul desfășurării conferintei, pentru participanţi, expozanti sau persoanele care îi însoţesc. Fiecare participant este responsabil de propria persoană, de bunurile personale şi de eventualele daune pe care le produce.

Organizatorii conferintei vor respecta cu strictete si vor lua toate masurile de prevenire a raspandirii virusului COVID 19 in conformitate cu regulile si normele impuse de autoritati, in vigoare la momentul desfasurarii conferintei insa, nu pot fi facuti responsabili pentru eventuale imbolnaviri, decizia de participare si auto-protejarea apartinand fiecarui individ in parte.

Organizatorii nu acceptă nicio responsabilitate în cazul în care evenimentul trebuie anulat, amânat sau mutat online în caz de forță majoră sau ca urmare a restricțiilor temporare impuse de autoritățile locale (precum restricțiile impuse de pandemia COVID 19).

În acest caz, se vor face toate eforturile pentru prezentarea programului cât mai aproape de versiunea preliminară prezentată pe site-ul web, dar Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica, muta online sau chiar de a anula, fără notificare prealabilă, oricare dintre aranjamente, programe sau planuri care se referă direct sau indirect la eveniment sau expoziție, din orice motiv în afara controlului rezonabil al acestuia.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio pierdere sau inconvenient cauzată ca urmare a unor astfel de modificări și nu acoperă eventualele pierderi (anularea / reprogramarea zborurilor, cazările sau orice alte pierderi). Participanților și expozanților li se recomandă să ia în considerare achiziționarea propriei asigurări de călătorie pentru a se proteja de astfel de pierderi neprevăzute.

 

Contact

Logos Consult SRL - Secretariat organizatoric

Mihaela Agaficioaie
Mobile phone: +40722510567

Email: office@pneumologiepediatrica2020.ro