a 9-a Conferință Națională de Pneumologie Pediatrică
Eveniment virtual
Joi, 1 octombrie – Sâmbătă 3 octombrie, 2020

Parteneri

Nutricia

Din 1896, Nutricia face cercetări de pionierat în găsirea celor mai bune soluții nutriționale pentru a susține mamele și copiii lor. De atunci, soluțiile noastre nutriționale au transformat milioane de vieți din întreaga lume. Spiritul acesta de pionierat este încă treaz și azi, alături de angajamentul nostru de a oferi o nutriție care transformă viața în momente-cheie de-a lungul vieții.

Astfel, suntem mândri că azi putem susține nevoile nutriționale specifice ale oamenilor pe tot parcursul vieții: în primele 1000 de zile de viață ale sugarului, în copilărie, dar și mai târziu în viață.

Împreună cu partenerii noștri, oameni de știință, specialiști din domeniul sănătății, continuăm să dezvoltăm produse inovatoare cu ingrediente unice și beneficii dovedite prin studii clinice care să ajute ca oamenii să trăiască mai mult, mai fericiți și mai sănătoși.

Pentru mai multe informații privind știința și inovațiile Nutricia, vă invităm să vizitați site-ul dedicat exclusiv specialiștilor din domeniul sănătății.

 

Pfizer

Website:
www.pfizer.ro

Sun Wave Pharma

Sun Wave Pharma – Making Tomorrow Healthier.

Aduce în premieră în România produse naturale eficiente și sigure, fabricate respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Avand cea mai mare echipă de promovare către medici și farmaciști cu 335 de profesioniști, SWP este leaderul indisputabil al pieței de nutraceutice din România, cu o cotă de piață de 13.3% clasandu-se între primele 5 companii OTC.

Reckitt Benkiser

  Website:
https://www.rb.com/

 

Reckitt Benckiser este o comunitate în creștere, cu peste 40.000 de antreprenori răspândiți în întreaga lume, talentați și uniți în dezvoltarea continuă a unei lumi mai curate și mai sănătoase. Lucrând împreună, inspirați fiind de abilitățile fiecăruia, am pus oamenii în centrul activității noastre. Prin cercetare și dezvoltare, știință și parteneriat, realizăm produse în care oamenii au încredere de generații întregi.

Concentrarea noastră asupra ultimelor noutăți din domeniul științei și simțul nostru puternic al responsabilității sociale sunt în continuă dezvoltare încă din anul 1819. Împreună, ne-au permis să ajutăm oamenii să ducă vieți mai sănătoase și să aibă case mai fericite de peste 200 de ani. Unele dintre cele mai cunoscute branduri ale noastre sunt Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Dettol sau Durex, Scholl, Veet.

GlaxoSmithKilne

  Website:
https://ro.gsk.com/ro/

 

GlaxoSmithKilne este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, bazata pe cercetare si dezvoltare. Prin activitatea noastra, ne propunem sa crestem calitatea vietii oamenilor, ajutandu-i pe acestia sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult.

De 30 de ani, GSK Romania promoveaza progresul in domeniul ingrijirii sanatatii locuitorilor acestei tari si suntem hotarati sa avem in continuare acest rol. Ne-am asumat angajamentul de a contribui la imbunatatirea sperantei de viata si a calitatii vietii romanilor. Pentru aceasta, dezvoltam medicamente, vaccinuri si produse medicale de larg consum inovatoare, pe care le punem la dispozitia tuturor celor care au nevoie de ele, indiferent de locul in care traiesc.

Astra Zeneca

Website:
www.astrazeneca.com

 

Dr.Phyto

Soluțiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep de la Dr.Phyto reprezintă o alternativă de primă intenție, blândă și delicată, dar eficientă, în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei sugarilor și copiilor.

Vifor Pharma Romania SRL

Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77 / The Office, Cladirea A / camera 6.5. / 400604 Cluj-Napoca

Tel: +40 264 449 556
Fax: +40 264 550 230
E-mail: office.romania@viforpharma.com
Website:
www.viforpharma.ro

 

Vifor Pharma, o companie a Grupului Vifor Pharma, este lider mondial în descoperirea, dezvoltarea, producerea şi comercializarea produselor farmaceutice pentru tratamentul deficitului de fier. Compania are de asemenea, un portofoliu diversificat de medicamente cu prescripţie medicală, precum şi produse eliberate fără prescripţie medicală. Vifor Pharma, cu sediul la Zürich/Elveţia, are o prezenţă globală în creştere, cu o vastă reţea de parteneri şi filiale în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii despre Grupul Vifor Pharma şi Vifor Pharma Romania vă invităm să vizitaţi www.viforpharma.com și www.viforpharma.ro

Hipp

HiPP este unul dintre liderii în producerea hranei pentru copii din Europa. Filozofia companiei este: Producţia de hrană sănătoasă la cele mai înalte standarde de calitate. În armonie cu natura.

Pentru hrana sugarilor şi a copiilor mici este nevoie de selectia celor mai bune ingrediente de calitate ecologică , întrucât aceştia sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit.

HiPP are peste 60 de ani de experienţă în agricultura ecologică si produce hrana ecologica pentru copii din traditie, fiind in prezent cel mai mare procesator de hrană ecologică din întreaga lume.

 

Nestlé Nutrition

La noi – Nestlé Nutrition, soluțiile bazate pe știință, cercetare și dezvoltare prin inovație sunt parte din misiunea noastră zilnică. Suntem pioneri în ceea ce privește nutriția infantilă în România prin oferirea de multiple soluții alimentare potrivite micuților, în funcție de etapa de creștere în care aceștia se află: de la formule de lapte de rutină pentru o programare metabolică sănătoasă și protecție imunitară, precum este gama de formule NAN® Optipro® sau formule de lapte pentru protecție și confort digestiv – gama NAN® Comfortis®, dar și o varietate mare de alimente de diversificare: cereale pentru sugari, gustări pe bază de lapte, piureuri din fructe și legume sau biscuiți pentru sugari.

Știm că ne leagă aceeași pasiune pentru creșterea armonioasă și nutriția nou-născuților și copiilor de vârstă mică, și de aceea ne bucurăm de sprijinul și colaborarea intensă cu specialiștii din domeniu – medicii pediatri, medicii neonatologi și medicii de familie, în atingerea nobilului scop comun: acela de a hrăni împreună viitoarea generație sănătoasă a României.

Himalaya Herbal Healthcare

Himalaya Herbal Healthcare este pionier mondial în domeniul asistenței medicale pe bază de plante validate științific. Produsele Himalaya au trecut cu brio proba timpului, compania având o tradiție de peste 90 de ani în domeniul fitoterapiei. Produsele au la bază formule echilibrate, preluate din Ayurveda, cel mai vechi sistem medical din lume.

Medici și pacienți din întreaga lume apreciază și utilizează produsele Himalaya, care sunt distribuite în peste 100 de tări. Formulele lor originale, îmbină descoperirile moderne ale științei cu înțelepciunea ayurvedică si le confera astfel, atât siguranța cât și eficiența maximă.

Himalaya folosește ca materie primă exclusiv plante din culturi proprii, de cea mai bună calitate si deține propria fabrică moderna, în Bangalore, India.

Majoritatea produselor din portofoliul Himalaya au la bază studii clinice și de laborator, iar standardizarea garantează că în fiecare tabletă și în fiecare mililitru de sirop regasim de fiecare dată nu doar aceeași cantitate de plante ci și aceeași cantitate de principii active.

INNERGY

Website:
www.innergy.ro

Compania Innergy activează în Romania de peste 10 ani, promovând soluții terapeutice (cu suport științific substanțial) pentru modularea eficientă a microbiotei intestinale și nu numai. Produsele din portofoliul companiei se adresează îmbunătăţirii calităţii vieţii pacienţilor cu dezechilibre gastro-intestinale și imunologice datorate unui stil de viaţă modern (stres, alimentaţie tip fast-food, medicaţie excesivă, factori de mediu, etc).

JURMED – Jurnal de Sanatate

Prezenta la cele mai importante evenimente medicale nationale, JURMED – Jurnal de Sanatate este o punte de legatura intre comunitatea medicala din Romania si furnizorii de aparatura medicala si medicamente etc.

Cu peste 25 de ediții specializate/an, revista va pune la dispozitie noutatile profesionale din domeniul medical, sub cele mai diverse tipuri de continut: articole, interviuri, prezentari de produse, servicii, consumabile etc.

Publicatiile sunt editate anual cu ocazia principalelor manifestari stiintifice derulate la nivel national, pe majoritatea specializarilor medicale. Tematica abordata acopera: metode terapeutice, studii clinice, rezultatele cercetarilor companiilor de profil farmaceutic, produse de ultima generatie dar și legislatia/deontologia profesionala si legaturile intre diversele specializari medicale. JURMED – Jurnal de Sanatate este o revista cu distributie gratuita, aparuta in anul 2012. Echipa editoriala are o experienta de peste 15 ani în mass media.

Revista poate fi citita online urmand link-ul de mai jos: https://jurmed.ro/wp-content/uploads/revista/revista_medici_2020_06_MF2020.pdf

Contact

Logos Consult SRL - Secretariat organizatoric

Mihaela Agaficioaie
Mobile phone: +40722510567

Email: office@pneumologiepediatrica2020.ro